Skal vi hjælpe dig med noget?

Vi er altid glade for at give vores besyv med, derfor glæder vi os til at hører fra dig.

Kontaktformular
Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Rengøring i Kolding og omegn

Har du svært ved at finde tid (eller lyst!) til at klare rengøringen derhjemme? Så er du ikke alene. Mange mennesker prioriterer tid til familien og fritidsinteresser over at svinge støvsugeren. DLO Rengøringsservice tilbyder professionel rengøring i Kolding og omegn – til dig, der hellere vil nyde livet.

Der er ikke alle, der synes, det er sjovt at bruge fritiden på støvsugning, gulvvask, at pudse spejle og tørre overflader af. Faktisk er der flere og flere, der siger nej tak til rengøringen og ja tak til mere tid til familien, oplevelser og afslapning. Det oplever vi, når vi udfører rengøring i Kolding hos helt almindelige mennesker, som bestiller vores service for at få boligen gjort rent og frisket op.

Hvorfor vælge DLO Rengøringsservice?

Når du kontakter DLO Rengøringsservice, vil du opleve, at vi lægger vægt på tryghed og god kundeservice. VI ved, at vi skal udføre en opgave i dit hjem, og den tillid tager vi ikke let på. Tværtimod er vi dybt seriøse og leverer et professionelt resultat fra gulv til loft – hver eneste gang.

  • Vi har fokus på at leve op til dine behov
  • Vi tilrettelægger gerne vores besøg, så de passer til dit liv
  • Vi garanterer kvalitetsarbejde – hver gang!

Vi ved, at du bestiller en service, fordi du ikke selv har tid eller lyst til at stå for den praktiske opgave. Men da du netop bestiller en professionel service, skal den naturligvis også være 100% i orden. Derfor går vi grundigt til værks, så du bliver mødt af et rent hjem og ikke ærgrelser over at finde overset skidt og snavs.

Til den opgave bruger vi naturligvis miljøvenlige rengøringsmidler, så dit hjem ikke udsætte for grove kemiske produkter, der kunne sætte spor på indeklimaet. Det ved vi, at særligt børnefamilier sætter pris på.

Du skal med andre ord vælge DLO Rengøringsservice, fordi vi er grundige, respekterer at arbejde i dit hjem og sørger for en god serviceoplevelse for dig som kunde.

Få et pletfrit resultat

Når vi yder rengøring i Kolding og omegn, er det altid med samme slutmål: Et pletfrit resultat! Vi er meget kvalitetsbevidste og efterlader derfor altid dit hjem rent og nydeligt.

Er du interesseret i at høre mere om din muligheder for privatrengøring, så kontakt os endelig for nærmere information.

Vi yder rengøring i Kolding, Vamdrup og andre lokale områder, men også Fredericia, Vejle og det øvrige Trekantområde.

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Vil du have kvalitetsrengøring, udført til punkt og prikke samt gode priser? Så kontakt DLO Rengøringsservice og få et uforpligtende tilbud på rengøring.
Vi leverer vores service til stor tilfredshed.

Ring på +45 60 19 15 50 eller udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op.

Bliv ringet op

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.