Skal vi hjælpe dig med noget?

Vi er altid glade for at give vores besyv med, derfor glæder vi os til at hører fra dig.

Kontaktformular
Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Rengøring i Kolding

Hos DLO Rengøringsservice får du professionel privatrengøring – uden skjulte gebyrer eller ekstraudgifter til rengøringsmaterialer. Få et godt tilbud – og få mere tid til de ting, du synes er vigtige i livet.

Har du svært ved at finde tid eller lyst til at klare rengøringen derhjemme? Så er du ikke alene. Mange mennesker prioriterer tid til familien og fritidsinteresser over at svinge støvsugeren. DLO Rengøringsservice tilbyder professionel rengøring i Kolding og omegn, hvor der er flere og flere, der siger nej tak til rengøringen og ja tak til mere tid til familien, oplevelser og afslapning.

Det oplever vi, når vi udfører rengøring i Kolding hos helt almindelige mennesker, som bestiller vores service for at få boligen gjort rent og frisket op. Det er nemlig ikke alle, der synes, det er sjovt at bruge fritiden på støvsugning, gulvvask, at pudse spejle og tørre overflader af. 

Vi tilbyder naturligvis gennemskuelige priser, der matcher dine behov – og med muligheden for at udnytte håndværkerfradraget, er der alle gode grunde til at få privatrengøring klaret af en professionel.

Hvorfor vælge DLO Rengøringsservice?

Når du kontakter DLO Rengøringsservice, vil du opleve, at vi lægger vægt på tryghed og god kundeservice. VI ved, at vi skal udføre en opgave i dit hjem, og den tillid tager vi ikke let på. Tværtimod er vi dybt seriøse og leverer et professionelt resultat fra gulv til loft – hver eneste gang.

  • Vi har fokus på at leve op til dine behov
  • Vi tilrettelægger gerne vores besøg, så de passer til dit liv
  • Vi garanterer kvalitetsarbejde – hver gang!
  • Vi bruger miljørigtige produkter, som ikke efterlader barsk kemi i dit hjem!

Vi ved, at du bestiller en professionel service, fordi du ikke selv har tid eller lyst til at stå for din privatrengøring. Og da du netop bestiller en service, skal den naturligvis også være 100% i orden. Derfor går vi grundigt til værks, så du bliver mødt af et rent hjem og ikke ærgrelser over at finde overset skidt og snavs.

Til den opgave bruger vi naturligvis miljøvenlige rengøringsmidler, så dit hjem ikke udsættes for grove kemiske produkter, der kunne sætte spor på indeklimaet. Det ved vi, at særligt børnefamilier sætter pris på.

Du skal med andre ord vælge DLO Rengøringsservice, fordi vi er grundige, respekterer at arbejde i dit hjem og sørger for en god serviceoplevelse for dig som kunde.

Privatrengøring i Kolding sikrer et pletfrit resultat

Hos DLO forstår vi, at rengøring til private ikke bare handle om at skynde sig at svinge støvsugeren og komme videre til næste kunde. Vi ved, at vi hjælper mange hårdtarbejdende familier med at få løftet en af deres byrder, så de selv slipper for at bekymrer sig om den.

Den tillid tager vi ikke let på, men sætter en ære i. Vi yder derfor altid rengøring i Kolding og omegn med det samme slutmål: Et pletfrit resultat! Vi er meget kvalitetsbevidste og efterlader derfor altid dit hjem rent og nydeligt. Så rengøringsbyrden er løftet, og du kan slappe af med din familie i pæne omgivelser.

Er du interesseret i at høre mere om din muligheder for privatrengøring, så kontakt os endelig for nærmere information.

Vi yder rengøring i Kolding, Vamdrup og andre lokale områder, men også Fredericia, Vejle og det øvrige Trekantområde.

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Vil du have kvalitetsrengøring, udført til punkt og prikke samt gode priser? Så kontakt DLO Rengøringsservice og få et uforpligtende tilbud på rengøring.
Vi leverer vores service til stor tilfredshed.

Ring på +45 60 19 15 50 eller udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op.

Bliv ringet op

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.