Skal vi hjælpe dig med noget?

Vi er altid glade for at give vores besyv med, derfor glæder vi os til at hører fra dig.

Kontaktformular
Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Professionel erhvervsrengøring

DLO Rengøringsservice er din professionelle samarbejdspartner I Trekantområdet og på Fyn. Vi har siden 2009 leveret rengøring af højeste kvalitets, hvor service og konkurrencedygtige priser er en fast del af løsningen.

DLO Rengøringsservice er ejet af Daniel og Signe, der har bygget virksomheden på værdier omkring god og nær kundekontakt, forenet med en optimal rengøringsløsning af bedste kvalitet. Når vi skriver ’optimal’, hænger det sammen med, at vi ikke forsøger at pakke vores kunder ind i en foruddefineret løsning, men altid skræddersyer vores rengøringsservices til kundens behov.

Vi lægger vægt på en høj grad af kvalitet, derfor udformer vi detaljerede arbejdsplaner og rengøringsinstruktioner, som beskriver arbejdsgangen og omfanget af rengøringen – dagligt som periodisk. Den proces sikrer os ikke blot en god egenkontrol, men giver den største glæde ved samarbejdet for begge parter.

DLO Rengøringsservice findes i

Alle arbejdsområder varetages af dygtige medarbejdere, som forstår væsentligheden af en professionel service og arbejder med respekt for omgivelserne.