Skal vi hjælpe dig med noget?

Vi er altid glade for at give vores besyv med, derfor glæder vi os til at hører fra dig.

Kontaktformular
Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Få professionel Erhvervsrengøring i Esbjerg

Hos DLO Rengøringsservice får din virksomhed hjælp til at tage rengøringen til næste niveau. Vi yder erhvervsrengøring i Esbjerg, hvor vi altid leverer vores service grundigt, punktligt og til en konkurrencedygtig pris. Det sikrer din forretning en rengøringsløsning, der bare virker!

Hvorfor skal du vælge DLO?

  • Hos os behøver du ikke ringe og fortælle, at ”I glemte lige et hjørne” eller andet. Vi gør rent, som i RENT.
  • Vi er fleksible. Brug for noget ekstra? – Så giv blot lyd.
  • Vi tager telefonen, når du ringer.
  • Vi dyrker det gode, nemme samarbejde.
  • Vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler.

Professionel erhvervsrengøring skal være grundig, punktlig og til en konkurrencedygtig pris. Hos DLO Rengøringsservice får du alle delene – skræddersyet til din virksomheds rengøringsbehov.

 

Mødelokale gjort rent
Rengøring af erhverv

Erhvervsrengøring, der kommer støvet til livs!

Et godt indeklima er vigtigt. Særligt fordi, dine ansatte kan opleve træthed, hovedpine og koncentrationsbesvær, hvis indeklimaet er dårligt.

Det er blandt andet støv, der er med til at bestemme indeklimaets kvalitet. Eller måske rettere mangel på samme! For støv kan påvirke luftkvaliteten negativt, hvilket kan føre til ubehag eller sygemeldinger (Kilde: Arbejdstilsynet).

God erhvervsrengøring er derfor ikke bare med til at gøre lokalerne mere indbydende, men bevirker også, at dine ansatte har det rette miljø at være produktive i.

Når du får rengøring til erhverv fra DLO Rengøringsservice, ser vi på arbejdspladsens indretning, loddenfaktor (vægbeklædning, tæpper etc.) og meget mere. Hernæst ligger vi en solid rengøringsplan, som sikrer, dine medarbejdere altid møder ind til et miljø, der er rengjort for støv og bakterier.

Rigtigt for dig. Rigtigt for miljøet.

Vi ved, at det er en tillidserklæring, når vi skal sikre dig og dine medarbejdere rene rammer. Af samme årsag sørger vi altid for, at omgivelserne bliver gjort 100% rent, så medarbejderne trives bedst muligt.

Du får din helt egen skræddersyede rengøringsplan, som matcher dine behov. Det sikrer ikke bare, at du altid får et grundigt og ensartet resultat, men at din virksomhed er klar til at tage imod ansatte, kunder og samarbejdspartnere – under ordnede forhold.

Men det er ikke kun din virksomhed, vi passer på. Vidste du, at DLO Rengøringsservice anvender miljøvenlige produkter, når vi kommer forbi og klarer virksomhedsrengøringen? Det gør vi, fordi vi gerne vil skåne miljøet, men også for at undgå at efterlade spor fra skrap kemi på de arbejdspladser, vi gør rent.

Betyder det så, at vores rengøring er mindre effektiv eller dyrere? Nej. På ingen måde. Vores rengøringsmidler er effektive, og vores priser er meget konkurrencedygtige.

Desuden ved vi, at netop den grønne profil er vigtig for mange af vores kunder, da de også arbejder for mere bæredygtige løsninger.

Erhvervsrengøring
Rengjort kontormiljø

Hør mere om dine muligheder for erhvervsrengøring i Esbjerg

Vil du også have kvalitetsrengøring? Så kontakt DLO Rengøringsservice og få et uforpligtende tilbud.

Vi leverer den helt rette ordning til din virksomhed. Det betyder blandt andet, at vi kan imødekomme specifikke ønsker, som hvor ofte der skal gøres rent, hvornår på dagen etc.

Da vi ved, at erhvervsrengøringens pris ofte er afgørende, kommer vi gerne og ser på din virksomhed, hvorefter vi kan tilbyde et godt og retvisende tilbud.

Vi kører i hele Esbjerg og lokalområder, hvor vi leverer vores service til stor tilfredshed.

Kontakt os og hør mere. Brug formularen herunder, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Vil du have kvalitetsrengøring, udført til punkt og prikke samt gode priser? Så kontakt DLO Rengøringsservice og få et uforpligtende tilbud på rengøring.
Vi leverer vores service til stor tilfredshed.

Ring på +45 60 19 15 50 eller udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op.

Bliv ringet op

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.