Skal vi hjælpe dig med noget?

Vi er altid glade for at give vores besyv med, derfor glæder vi os til at hører fra dig.

Kontaktformular
Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Få professionel Erhvervsrengøring i Esbjerg

Hos DLO Rengøringsservice får din virksomhed hjælp til at tage rengøringen til næste niveau. Vi yder erhvervsrengøring i Esbjerg, hvor vi altid leverer vores service grundigt, punktligt og til en konkurrencedygtig pris. Det sikrer din forretning en rengøringsløsning, der bare virker!

Hvorfor skal du vælge DLO?

  • Hos os behøver du ikke ringe og fortælle, at ”I glemte lige et hjørne” eller andet. Vi gør rent, som i RENT.
  • Vi er fleksible. Brug for noget ekstra? – Så giv blot lyd.
  • Vi tager telefonen, når du ringer.
  • Vi dyrker det gode, nemme samarbejde.
  • Vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler.

Professionel erhvervsrengøring skal være grundig, punktlig og til en konkurrencedygtig pris. Hos DLO Rengøringsservice får du alle delene – skræddersyet til din virksomheds rengøringsbehov.

 

Mødelokale gjort rent
Rengøring af erhverv

God service og kommunikation er vores nøgleord

Effektiv kommunikation og god kundeservice er kerneværdier hos DLO Rengøringsservice. Vi forstår, hvor vigtigt det er at skabe en tæt forbindelse med vores kunder og lytte til deres behov og ønsker – så vi får det bedste ud af samarbejdet. Vi står derfor altid til rådighed til at besvare eventuelle spørgsmål, forespørgsler eller andet, I ønsker at høre nærmere om. 

Hos DLO ved vi godt, at hver virksomhed er sin egen, og det er netop derfor, at vi altid laver tilpassede rengøringsplaner, der er lavet lige efter dine krav og ønsker til dig, der leder efter erhvervsrengøring i Esbjerg. Inden vi begynder, starter vi altid med en samtale, hvor vi definerer ønsker og behov. Vi tager også meget gerne ud til jer, så vi sammen kan gå jeres lokaler igennem og snakke sammen omkring, hvis der er specielle områder, der skal prioriteres eller tages ekstra hensyn til. 

Vi værdsætter en effektiv og direkte kommunikation – og det sørger vi for under hele samarbejdet. Det gør vi blandt andet ved at holde dig informeret om eventuelle ændringer eller opdateringer, som er relevante for dig. Vi ønsker at bygge langvarige relationer til vores kunder og derfor tror vi på, at direkte kommunikation og et ærligt samarbejde er vejen dertil. 

Vi prioriterer sikkerhed og hygiejne 

Sikkerhed og hygiejne er nøgleord, når vi er ude at gøre rent hos jer. Vi ved, at et sundt og rent arbejdsmiljø kan være altafgørende for blandt andet medarbejdernes trivsel og produktivitet. Derfor har vi hos DLO Rengøringsservice implementeret protokoller og procedurer, der sørger for, at hygiejne er i højsæde, så bakterier spredes mindst muligt – blandt andet mellem dit personale. 

Vores personale gennemgår altid kurser, der lærer dem om korrekt hygiejnepraksis og anvendelse af rengøringsmidler. Vi bruger desuden miljøvenlige rengøringsprodukter, der er skånsomme mod overflader – men samtidig effektive nok til at eliminere bakterier og vira. 

Udover det er vores rengøringsteam udstyret med det rette beskyttelsesudstyr – som f.eks. handsker og masker. På den måde ved vi, at der udføres en sikker rengøring uden risiko for krydskontaminering.

Ovenstående har en reel og direkte påvirkning på dine ansatte, da det blandt andet reducerer jeres sygedage og dermed øger produktiviteten. Samtidig giver et rent miljø også en anledning til øget trivsel. Hold derfor ikke igen, hvis I ønsker erhvervsrengøring i Esbjerg eller omegn.

Erhvervsrengøring
Rengøring af erhverv

Erhvervsrengøring, der kommer støvet til livs!

Et godt indeklima er vigtigt. Særligt fordi, dine ansatte kan opleve træthed, hovedpine og koncentrationsbesvær, hvis indeklimaet er dårligt.

Det er blandt andet støv, der er med til at bestemme indeklimaets kvalitet. Eller måske rettere mangel på samme! For støv kan påvirke luftkvaliteten negativt, hvilket kan føre til ubehag eller sygemeldinger (Kilde: Arbejdstilsynet).

God erhvervsrengøring er derfor ikke bare med til at gøre lokalerne mere indbydende, men bevirker også, at dine ansatte har det rette miljø at være produktive i.

Når du får rengøring til erhverv fra DLO Rengøringsservice, ser vi på arbejdspladsens indretning, loddenfaktor (vægbeklædning, tæpper etc.) og meget mere. Hernæst ligger vi en solid rengøringsplan, som sikrer, dine medarbejdere altid møder ind til et miljø, der er rengjort for støv og bakterier.

Rigtigt for dig. Rigtigt for miljøet.

Vi ved, at det er en tillidserklæring, når vi skal sikre dig og dine medarbejdere rene rammer. Af samme årsag sørger vi altid for, at omgivelserne bliver gjort 100% rent, så medarbejderne trives bedst muligt.

Du får din helt egen skræddersyede rengøringsplan, som matcher dine behov. Det sikrer ikke bare, at du altid får et grundigt og ensartet resultat, men at din virksomhed er klar til at tage imod ansatte, kunder og samarbejdspartnere – under ordnede forhold.

Men det er ikke kun din virksomhed, vi passer på. Vidste du, at DLO Rengøringsservice anvender miljøvenlige produkter, når vi kommer forbi og klarer virksomhedsrengøringen? Det gør vi, fordi vi gerne vil skåne miljøet, men også for at undgå at efterlade spor fra skrap kemi på de arbejdspladser, vi gør rent.

Betyder det så, at vores rengøring er mindre effektiv eller dyrere? Nej. På ingen måde. Vores rengøringsmidler er effektive, og vores priser er meget konkurrencedygtige.

Desuden ved vi, at netop den grønne profil er vigtig for mange af vores kunder, da de også arbejder for mere bæredygtige løsninger.

Erhvervsrengøring
Rengjort kontormiljø

Hør mere om dine muligheder for erhvervsrengøring i Esbjerg

Vil du også have kvalitetsrengøring? Så kontakt DLO Rengøringsservice og få et uforpligtende tilbud.

Når det kommer til at opretholde et rent og professionelt arbejdsmiljø, så er DLO Rengøringsservice din foretrukne partner. Vi forstår, at hver virksomhed er sin egen, og at de hver især har forskellige behov. Derfor laver vi altid en skræddersyet rengøringsplan til netop din virksomhed, jeres ønsker og behov. Dette gør sig gældende, hvad enten du er en kontorbygning, en butik, et hotel eller noget helt fjerde. 

Det betyder også, at vi altid er imødekommende overfor specifikke ønsker. Det kan være, hvis I har en ønsket dag, hvor der foretrækkes, at rengøringen foretages eller hvis der er et bestemt tidspunkt i løbet af dagen.  

Vi ved også, at erhvervsrengøringens pris ofte er afgørende, og derfor kommer vi altid gerne ud og ser på din virksomhed, så vi kan give tilbyde dig et godt og retvisende tilbud.  Vi kører i hele Esbjerg og lokalområder, hvor vi leverer vores service til stor tilfredshed. 

Kontakt os endelig og hør nærmere, hvis du ønsker erhvervsrengøring i Esbjerg og omegn. Brug formularen herunder, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder også erhvervsrengøring i Fredericia og hele Trekantområdet.

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Vil du have kvalitetsrengøring, udført til punkt og prikke samt gode priser? Så kontakt DLO Rengøringsservice og få et uforpligtende tilbud på rengøring.
Vi leverer vores service til stor tilfredshed.

Ring på +45 60 19 15 50 eller udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op.

Bliv ringet op

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.