Skal vi hjælpe dig med noget?

Vi er altid glade for at give vores besyv med, derfor glæder vi os til at hører fra dig.

Kontaktformular
Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Hvem er DLO Rengøringsservice?

DLO Rengøringsservice er din professionelle samarbejdspartner i Trekantområdet og på Fyn. Vi har siden 2009 leveret rengøring af højeste kvalitets, hvor service og konkurrencedygtige priser er en fast del af løsningen.

DLO Rengøringsservice er ejet af Daniel, der har bygget virksomheden på værdier omkring god og nær kundekontakt, forenet med en optimal rengøringsløsning af bedste kvalitet. Når vi skriver ’optimal’, hænger det sammen med, at vi ikke forsøger at pakke vores kunder ind i en foruddefineret løsning, men altid skræddersyer vores rengøringsservices til kundens behov.

Vi lægger vægt på en høj grad af kvalitet, derfor udformer vi detaljerede arbejdsplaner og rengøringsinstruktioner, som beskriver arbejdsgangen og omfanget af rengøringen – dagligt som periodisk. Den proces sikrer os ikke blot en god egenkontrol, men giver den største glæde ved samarbejdet for begge parter.

Det hjælper vi med

Hos DLO Rengøringsservice tilbyder vi en bred vifte af løsninger, som kommer både privatpersoner og forretningsdrivende til gode.

Alle arbejdsområder varetages af dygtige medarbejdere, som forstår væsentligheden af en professionel service og arbejder med respekt for omgivelserne.

Få gjort rent med miljøvenlige rengøringsmidler

Når vi gør rent, er vi nådesløse over for skidt og snavs. Men vi er skånsomme ved miljøet. Det er vi, fordi vi gør brug af grønne rengøringsprodukter, der er fri for skrappe kemikalier m.m.

Vi ønsker ikke blot at tage ansvar for vores fælles miljø, men også at beskytte vores ansatte og tilbyde en moderne rengøringsservice. Vi ved desuden, at hensyn til miljøet er et vigtigt område for mange virksomheder, der fører en grøn CSR-politik.

Som kunde får du med andre ord både effektiv og miljøvenlig rengøring, når vi frisker dit hjem eller din virksomhed op.

Kontakt os for at høre mere

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan DLO Rengøringsservice kan hjælpe dig med dine rengøringsbehov? Kontakt os endelig for en uforpligtende snak.

Vores medarbejder team

Daniel Lyngsø

Daniel Lyngsø Olesen

Adm. Direktør

Vi står ikke alene

Som så mange andre kan vi ikke håndtere alting selv, derfor gør vi brug af en række kvalitets bevidste og servicemindede partnere. Dem er vi så glade for at vi godt vil dele med jer.

Vores digitale front

StepUp Media står for vores hjemmeside, SEO og generelle marketing. De er vores digitale go-to bureau.

Vores digitale Backend

House4IT er vores digitale sikkerhedsnet, de står for at vores systemer køre stabilt, så vi kan have fokus og mulighed for at servicere jer.

Vores Leverandør

KC Trading er vores miljøbevidste leverandør af rengøringsmidler m.m. De har fokus på at de produkter vi bruger lever op til alle krav.

Lovens lange arm

Kaiser Domino står for at vi har det juridiske og formelle på plads i vores aftaler. De sørger for at aftalen er gennemskuelige for jer som kunde.

Det med finanserne

Når du modtager en faktura fra os eller andet med financial baggrund, bruger vi Vestjysk Bank.