Skal vi hjælpe dig med noget?

Vi er altid glade for at give vores besyv med, derfor glæder vi os til at hører fra dig.

Kontaktformular
Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Erhvervsrengøring Vejle

DLO Rengøringsservice er din professionelle partner, når du søger erhvervsrengøring i Vejle. Vi leverer en grundig løsning, der matcher dine behov – og vi sørger naturligvis for at klare opgaven med stor punktlighed og god service.

Vi ved, at det er en tillidssag, når du overdrager os nøglerne til dit firma, så vi kan stå for rengøringen. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig tryg – og sikker på at du får leveret den professionelle service, du har bestilt.

Af samme årsag tilbyder vi skræddersyet erhvervsrengøring, hvor vi aftaler, præcis hvilke opgaver, vi skal håndtere for jer. Vi servicerer en bred vifte af forskellige virksomheder, institutioner, butikker m.m. i Trekantområdet, og har derfor stor erfaring med at finde den perfekte løsning.

Sammen tager vi en snak om det interval, som er nødvendigt for at garantere jer rene og flotte lokaler – hvorefter vi står for at udarbejde en konkret rengøringsplan. Den fungerer ikke bare som egenkontrol af vores arbejde, men sikrer, at I får taget hånd om jeres områder, så de står flot, når medarbejderne møder ind.

God rengøring giver bedre indeklima

Et flot og rent lokale er ikke bare en fryd for øjet. Det er også vigtigt for medarbejdernes evne til at koncentrere sig og yde for virksomheden!

Det skyldes, at grundig erhvervsrengøring bidrager til et sundere indeklima, hvor støv og bakterier bliver effektivt fjernet. Det kan ikke blot forhindre sygemeldinger, men også modvirke problemer, der kan opstå hvis grænseværdierne for støv overskrides. Mangelfuld rengøring, støv og et generelt dårligt indeklima kan nemlig resultere i:

  • Øget træthed
  • Koncentrationsbesvær
  • Hovedpine

Derfor anbefaler indeklimaportalen blandt andet, man sørger for hyppig rengøring på arbejdspladsen, så luften er frisk og støvpartikler ikke irriterer øjne, luftveje m.m.

Som arbejdsgiver er værdien af erhvervsrengøring altså ikke kun flotte rene lokaler, men et bedre indeklima og medarbejdere, som har rammerne til at præstere.

Bemærk desuden, at DLO Rengøringsservice anvender miljøvenlige rengøringsprodukter, som fjerner bakterier effektivt og ikke efterlader kemiske rester. Det gavner både de ansatte og miljøet.

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Vil du have kvalitetsrengøring, udført til punkt og prikke samt gode priser? Så kontakt DLO Rengøringsservice og få et uforpligtende tilbud på rengøring.
Vi leverer vores service til stor tilfredshed.

Ring på +45 60 19 15 50 eller udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op.

Bliv ringet op

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.