Skal vi hjælpe dig med noget?

Vi er altid glade for at give vores besyv med, derfor glæder vi os til at hører fra dig.

Kontaktformular
Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Facility service

God facility service sikrer, at de rette opgaver løses i erhvervsbygningen. Begrebet dækker over en bred vifte af opgaver, hvoraf DLO Rengøringsservice er specialiserede i rengøring og vedligeholdelse.

En virksomhed er en større arbejdsplads, der skal fungere, så de ansatte har rammerne til at fokusere på deres arbejde. DLO Rengøringsservice tilbyder facility service, hvor vi står for rengøring, vedligeholdelse og ligeledes kan klare viceværtopgaver.

Rengøring er vigtig for den moderne arbejdsplads, som skal fremstå ren og professionel. Desuden er det vigtigt for medarbejdernes generelle trivsel, at miljøet er rent, så der ikke er rodet eller opstår problemer fra f.eks. støv – hvilket kan give en dårligere luftkvalitet og føre til hovedpine, koncentrationsbesvær m.m.

Dertil er den grønne vedligeholdelse af udendørsarealer også en del af vores serviceløsning, hvormed vi sikrer at førstehåndsindtrykket udefra også fremstår professionelt.

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Vil du have kvalitetsrengøring, udført til punkt og prikke samt gode priser? Så kontakt DLO Rengøringsservice og få et uforpligtende tilbud på rengøring.
Vi leverer vores service til stor tilfredshed.

Ring på +45 60 19 15 50 eller udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op.

Bliv ringet op

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.