Skal vi hjælpe dig med noget?

Vi er altid glade for at give vores besyv med, derfor glæder vi os til at hører fra dig.

Kontaktformular
Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Erhvervsrengøring i Kolding

DLO Rengøringsservice udfører professionel erhvervsrengøring i Kolding. Vi leverer vores service med respekt for aftalen, et grundigt stykke arbejde og en fair pris. Få en rengøringsløsning, der bare fungerer – kontakt os og hør mere.

Hvorfor skal du vælge DLO?

  • Vi leverer en løsning tilpasset dine behov
  • Vi er fleksible og servicemindede
  • Vi dyrker det gode samarbejde og tager telefonen, når du ringer
  • Vi er professionelle og punktlige
  • Vi gør ordentlig rent – også i krogene!

Uanset om du søger erhvervsrengøring i Kolding til din butik, lager, showroom eller andet, leverer DLO Rengøringsservice løsningen – som vi naturligvis skræddersyer til dine rengøringsbehov, så du får den optimale service til en stærk og konkurrencedygtig pris.

DLO Rengøringsservice står for den professionelle løsning

Erhvervsrengøring handler om, at du får leveret en grundig service, med en høj grad af punktlighed og professionalisme. Det ved vi hos DLO Rengøringsservice, hvor vi leverer kvalitetsrengøring til virksomheder i hele Kolding.

Vi ved, at det er vigtigt, dine ansatte kan møde ind til nydelige lokaler – og at lokalerne altid er præsentable, hvis der kommer kundebesøg udefra. Derfor arbejder vi yderst professionelt og leverer altid vores rengøringsservice med styr på tingene.

Det kan vi blandt andet garantere, fordi vi arbejder ud fra effektive procedurer, der sikrer, at vi kommer omkring hele din virksomhed – hver gang. Du kan naturligvis altid komme i kontakt med os, da vi går meget op i et tæt samarbejde, hvor begge parter ved, hvad aftalen indebærer.

Hvad end du skal have rengjort erhverv, hoteller, institutioner eller andet, kan vi sikre den rette service, hvortil vi både udfører løbende kvalitetskontrol af arbejdet samt anvender miljøvenlige rengøringsmidler.

Få gjort rent med god samvittighed – vi tænker på miljøet!

Når du får erhvervsrengøring fra DLO Rengøringsservice, vælger du en partner, der bruger miljøvenlige rengøringsmidler. Det gør vi fordi, vi gerne vil være med til at værne om vores fælles miljø. Dertil ved vi, at mange af de virksomheder, vi holder rene, også arbejder aktivt for at bidrage til det grønne fællesskab. Derfor giver det god mening, at de også vælger en rengøringsservice, hvor profilen er miljøvenlig. Selvom vores rengøringsprodukter er miljøvenlige, er de stadig effektive. Det betyder, du får helt rene rum, men uden spor fra kraftig kemi på overflade eller hængende i luften.

Få gjort rent jævnligt

Rydde op omkring sin plads for at reducere støv.

Tørre fødder af, inden man går ind.

Få skabt en god rengøringsplan

DLO hjælper naturligvis med dette, når vi kender jeres miljø.

Erhvervsrengøring er vigtigt for indeklimaet

Livet står ikke stille på en arbejdsplads. Folk er i konstant bevægelser, har fat i mange genstande i løbet ad dagen og man prioriterer sjældent hensyn til oprydning over effektivitet. Der skal produceres viden, produkter m.m. – og det er vilkårene.

Af samme årsag er det kun naturligt, at en arbejdsplads både roder, samler skidt og hvirvler støv op. Men rengøring efter en dag på arbejdspladsen er ikke kun vigtig for syns skyld. Faktisk er rene rammer essentiel for effektiviteten iblandt de ansatte. Det skyldes, at et dårligt indeklima kan give koncentrationsbesvær og hovedpine, hvilket dræner energien og evnen til at arbejde ordentligt.

Derfor anbefaler organisationer som f.eks. HK, at arbejdspladsen imødekommer indeklimaproblemer fra støv bestående af blandt andet papirstøv, pollen, partikler m.m. med netop grundig rengøring (Kilde).

Indeklimaet spiller en stor rolle for vores trivsel på arbejdspladsen, og derfor skal der naturligvis være rent. Det opnås bedst ved regelmæssig rengøring, så øjne, hals, næse etc. ikke irriteres. Husk på, vi oplever alle støv med forskellig tolerance.

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Vil du have kvalitetsrengøring, udført til punkt og prikke samt gode priser? Så kontakt DLO Rengøringsservice og få et uforpligtende tilbud på rengøring.
Vi leverer vores service til stor tilfredshed.

Ring på +45 60 19 15 50 eller udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op.

Bliv ringet op

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.