Skal vi hjælpe dig med noget?

Vi er altid glade for at give vores besyv med, derfor glæder vi os til at hører fra dig.

Kontaktformular
Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Professionel kontorrengøring 

Hos DLO Rengøringsservice er du garanteret en professionel, pålidelig og grundig samarbejdspartner. Vi hjælper virksomheder i Trekantområdet og på Fyn med rengøring af dit kontor, og vi leverer altid vores service med respekt for aftalen, fordi vi ved, hvordan et rent kontor kan have en positiv effekt på dine ansatte og alle der færdes på kontoret.

 

Mødelokale gjort rent
Mødelokale gjort rent
Rengøring af erhverv

Meget mere end bare rengøring af dit kontor

For kontorrengøring er meget mere end blot at fjerne synligt støv og sørge for, at alt ser pænt ud. Kontorrengøring er en investering i et sundere og mere produktivt arbejdsmiljø, og vi forstår vigtigheden af, at kontoret er et sted, hvor dine medarbejdere skal kunne trives og udføre deres opgaver effektivt. For undersøgelser viser faktisk, at et rent og ryddeligt miljø på kontoret kan bidrage til en øget effektivitet på arbejdspladsen. Øget effektivitet kan også opnås blandt dine ansatte i form af færre sygedage. Med en god og effektiv kontorrengøring mindskes smittefaren, og i perioder hvor mange er ramte, kan en rengøring af dit kontor bidrage til at stoppe smitten og altså mindske sygedage.

 

Kontorrengøring med omtanke

Det er ikke kun dit kontor og ansatte, vi ønsker at passe på. Vi ønsker også at gøre en forskel på miljøet – uden at gå på kompromis med vores arbejde. Hos DLO Rengøringsservice er vi stolte af vores miljørigtige tilgang til kontorrengøring. Det gør vi både, fordi vi ønsker at gøre en forskel for miljøet, og fordi vi ved, at mange af de virksomheder, som vi rengører for, arbejder aktivt for at bidrage til et grønnere fællesskab. Tag dog ikke fejl, når du hører, at vores produkter er miljøvenlige – de er stadig utrolig effektive og går på ingen måde på kompromis med effektiviteten.

Fordelene ved kontorrengøring

Forbedret medarbejdertrivsel

Et rent og pænt kontor skaber en positiv arbejdsatmosfære, hvor medarbejderne føler sig mere komfortable og motiverede. Dette bidrager til forbedret medarbejdertrivsel og kan føre til øget jobtilfredshed.

Reduceret sygefravær

Vores professionelle rengøringspersonale sikrer, at kontoret er fri for skadelige bakterier og vira. Dette kan blandt andet reducere risikoen for sygdomsspredning og dermed mindske sygefraværet blandt medarbejderne.

Positivt førstehåndsindtryk

Et rent og præsentabelt kontor giver et positivt førstehåndsindtryk til både medarbejdere og besøgende. Det sender et budskab om professionalisme og omsorg for detaljerne, hvilket kan styrke virksomhedens omdømme.

Øget produktivitet

Et ryddeligt og organiseret arbejdsmiljø kan hjælpe med at forbedre produktiviteten. Det kan det, da et rent og organiseret miljø giver medarbejderne mulighed for at forbedre på deres opgaver, når de ikke bliver distraheret af rod og snavs.

Tidsbesparelse

Vores professionelle rengøringstjenester frigør tid for dine medarbejdere, så de kan fokusere på deres kerneopgaver. Du behøver ikke bekymre dig om at fordele rengøringsopgaver eller ansætte internt rengøringspersonale.

Erhvervsrengøring

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Vil du have kvalitetsrengøring, udført til punkt og prikke samt gode priser? Så kontakt DLO Rengøringsservice og få et uforpligtende tilbud på rengøring.
Vi leverer vores service til stor tilfredshed.

Ring på +45 60 19 15 50 eller udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op.

Bliv ringet op

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.