Skal vi hjælpe dig med noget?

Vi er altid glade for at give vores besyv med, derfor glæder vi os til at hører fra dig.

Kontaktformular
Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Erhvervsrengøring i Fredericia

Leder du efter et firma, der er punktligt, altid gør grundigt rent og anvender miljøvenlige produkter? DLO Rengøringsservice er din professionelle partner til erhvervsrengøring i Fredericia.

Hos DLO Rengøringsservice får du altid en skræddersyet rengøringsløsning til din forretnings behov. Vi leverer en grundig service, der garanterer et rent og præsentabelt miljø – hvad end du repræsenterer en butik, et kontor, en institution, et hotel, showroom eller andet.

Vi står for:

  • Kvalitetsbevidst rengøring fra dygtigt personale
  • Miljøbevidsthed i vores rengøring
  • En rengøringsløsning, der er skræddersyet til dine behov
  • Skarp egenkontrol og stærke priser

Vi udfører professionel erhvervsrengøring i Fredericia, Middelfart og omegn, hvor det lokale forretningsliv nyder godt af vores stabilitet og konkurrencedygtige priser.

Få virksomhedsrengøring til dine behov

Der kan være stor forskel på virksomheder og deres rengøringsbehov. Derfor giver det også bedst mening, at du får en løsning, der er målrettet netop din forretning.

Vi hjælper dig med at udforme en god rengøringsplan, som garanterer, at arbejdspladsen holdes flot alle de relevante steder. Vi arbejder ikke ud fra fastlåste pakker, men ser på hvilke dage du ønsker rengøring, på hvilke områder og i hvilket omfang.

Det sikrer, at dine medarbejdere møder ind til pæne omgivelser, så de har optimale rammer at arbejde i.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvilken form for erhvervsrengøring vi kan tilbyde dog.

Kan erhvervsrengøring hjælpe på produktiviteten?

Rene lokaler er en fryd for øjet og giver en god start på arbejdsdagen. Men vidste du, at et rent miljø faktisk kan øge produktiviteten på en arbejdsplads?

Det skyldes at rod, skidt og støv kan skabe et miljø, hvor trivslen er lavere. Støv kan skabe dårligere luftkvalitet og kan f.eks. resultere i øget træthed, irriterede øjne, hovedpine og koncentrationsbesvær, hvilket hæmmer den effektive arbejdsdag (kilde: Indeklimaportalen.dk).

Der er med andre ord ikke bare grund til at investere i rengøring baseret på at få rene og pæne lokaler, men også set i forhold til kroner og øre, da et godt indeklima sikrer øget effektivitet

Vi arbejder også for en grønnere fremtid

Har din virksomhed en grøn profil, der er vigtig for jer? Så vil du sikkert synes godt om, at vi hos DLO Rengøringsservice bruger miljøvenlige produkter. Det betyder, at vi arbejder uden brug af skrap kemi. Det er ikke kun godt for vores fælles miljø, men betyder også, at jeres indeklima ikke påvirkes af restkemikalier på overflader eller ”duften” af næsekradsende produkter.

Men er miljøvenlige rengøringsmidler også lige så effektive? Ja! Det er de. Du får derfor samme gode rengøring – bare med lidt bedre samvittighed.

Kontakt os for en god pris på erhvervsrengøring i Fredericia

Vil du have kvalitetsrengøring og god service til en konkurrencedygtig pris? Så Kontakt os hos DLO Rengøringsservice og få et godt tilbud.

Vi yder topprofessionel erhvervsrengøring i Fredericia, Middelfart og generelt hele Trekantområdet.

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Vil du have kvalitetsrengøring, udført til punkt og prikke samt gode priser? Så kontakt DLO Rengøringsservice og få et uforpligtende tilbud på rengøring.
Vi leverer vores service til stor tilfredshed.

Ring på +45 60 19 15 50 eller udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op.

Bliv ringet op

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.