Skal vi hjælpe dig med noget?

Vi er altid glade for at give vores besyv med, derfor glæder vi os til at hører fra dig.

Kontaktformular
Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Erhvervsrengøring i Fredericia

Leder du efter et firma, der er punktligt, altid gør grundigt rent og anvender miljøvenlige produkter? DLO Rengøringsservice er din professionelle partner til erhvervsrengøring i Fredericia.

Hos DLO Rengøringsservice får du altid en skræddersyet rengøringsløsning til din forretnings behov. Vi leverer en grundig service, der garanterer et rent og præsentabelt miljø – hvad end du repræsenterer en butik, et kontor, en institution, et hotel, showroom eller andet.

Vi står for:

  • Kvalitetsbevidst rengøring fra dygtigt personale
  • Miljøbevidsthed i vores rengøring
  • En rengøringsløsning, der er skræddersyet til dine behov
  • Skarp egenkontrol og stærke priser

Vi udfører professionel erhvervsrengøring i Fredericia, Middelfart og omegn, hvor det lokale forretningsliv nyder godt af vores stabilitet og konkurrencedygtige priser.

Få virksomhedsrengøring til dine behov

Der kan være stor forskel på virksomheder og deres rengøringsbehov. Derfor giver det også bedst mening, at du får en løsning, der er målrettet netop din forretning.

Vi hjælper dig med at udforme en god rengøringsplan, som garanterer, at arbejdspladsen holdes flot alle de relevante steder. Vi arbejder ikke ud fra fastlåste pakker, men ser på hvilke dage du ønsker rengøring, på hvilke områder og i hvilket omfang.

Det sikrer, at dine medarbejdere møder ind til pæne omgivelser, så de har optimale rammer at arbejde i.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvilken form for erhvervsrengøring vi kan tilbyde dog.

Kan erhvervsrengøring hjælpe på produktiviteten?

Rene lokaler er en fryd for øjet og giver en god start på arbejdsdagen. Men vidste du, at et rent miljø faktisk kan øge produktiviteten på en arbejdsplads?

Det skyldes at rod, skidt og støv kan skabe et miljø, hvor trivslen er lavere. Støv kan skabe dårligere luftkvalitet og kan f.eks. resultere i øget træthed, irriterede øjne, hovedpine og koncentrationsbesvær, hvilket hæmmer den effektive arbejdsdag (kilde: Indeklimaportalen.dk).

Der er med andre ord ikke bare grund til at investere i rengøring baseret på at få rene og pæne lokaler, men også set i forhold til kroner og øre, da et godt indeklima sikrer øget effektivitet

Fordele ved erhvervsrengøring 

Når du vælger erhvervsrengøring, kommer der en masse fordele med i købet – og ikke blot et kontor, der står skarpt, når I får besøgende. Nogle af de fordele, der er ved at benytte sig af erhvervsrengøring, er blandt andet: 

  • At vi med rengøring reducerer mængden af bakterier og vira, som ellers kan florere rundt på arbejdspladsen. Det gør, at du mindsker risikoen for sygdomme blandt medarbejdere og dermed faktisk kan være med til at mindske antallet af sygedage blandt dine ansatte.

  • Færre sygedage og generelt mindre sygdom blandt dine ansatte kan være med til at øge produktiviteten. Det er blandt andet pga. de færre sygedage, da der skabes et bedre flow fra dag til dag uden afbrydelser. Bakterier og vira på arbejdspladsen kan også betyde, at færre dukker op halvsløje og dermed øges produktiviteten. 

  • Som vi nævnte i starten, så har erhvervsrengøring også den fordel, at jeres lokaler står rengjorte og skarpe, når I f.eks. får besøg udefra – nye kollegaer, samarbejdspartnere eller potentielle kunder. Et rengjort kontor sender helt automatisk et professionelt billede af, at der er styr på det og at I går op det.

Vi går op i din succes 

Når du vælger os som din professionelle erhvervsrengøringspartner i Fredericia, så sørger vi altid for at levere en grundig løsning, der matcher dine behov 100%. En af måderne, hvorpå vi sørger for at levere ovenstående, er via ærlig og direkte kommunikation.

Vi lytter altid til jeres behov og ønsker, og tager gerne ud til jer, inden vi starter samarbejdet, så vi sammen kan lave en skræddersyet rengøringsplan til jer. Vi ønsker altså at bidrage med mere end blot rengøring – vi ønsker også at bidrage til både jeres succes og trivsel. 

Vi går op i egenkontrol og sørger derfor altid for at udforme detaljerede arbejdsplaner samt rengøringsinstruktioner til vores personale, så I får den bedste service og ikke skal kontakte os for at fortælle “I har glemt….”.

Vi arbejder også for en grønnere fremtid

Har din virksomhed en grøn profil, der er vigtig for jer? Så vil du sikkert synes godt om, at vi hos DLO Rengøringsservice bruger miljøvenlige produkter. Det betyder, at vi arbejder uden brug af skrap kemi. Det er ikke kun godt for vores fælles miljø, men betyder også, at jeres indeklima ikke påvirkes af restkemikalier på overflader eller ”duften” af næsekradsende produkter.

Men er miljøvenlige rengøringsmidler også lige så effektive? Ja! Det er de. Du får derfor samme gode rengøring – bare med lidt bedre samvittighed.

Kontakt os for en god pris på erhvervsrengøring i Fredericia

Vil du høre nærmere om, hvad vi har af tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Det gælder, hvad enten du har spørgsmål til vores arbejde, ønsker et konkret tilbud eller noget tredje. Vi tilbyder topprofessionel erhvervsrengøring i Fredericia, Middelfart og generelt i hele Trekantområdet. Du kan kontakte os via nedenstående formular. Vi tilbyder også erhvervsrengøring i Kolding og resten af Trekantområdet. 

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Vil du have kvalitetsrengøring, udført til punkt og prikke samt gode priser? Så kontakt DLO Rengøringsservice og få et uforpligtende tilbud på rengøring.
Vi leverer vores service til stor tilfredshed.

Ring på +45 60 19 15 50 eller udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op.

Bliv ringet op

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.