Skal vi hjælpe dig med noget?

Vi er altid glade for at give vores besyv med, derfor glæder vi os til at hører fra dig.

Kontaktformular
Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Få professionel erhvervsrengøring i Odense

Professionel erhvervsrengøring skal være grundig, punktlig og til en konkurrencedygtig pris. Hos DLO Rengøringsservice får du alle delene, når vi leverer en løsning, der er skræddersyet til din virksomheds rengøringsbehov – hvortil vi naturligvis bruger miljøvenlige rengøringsmidler.

Hos DLO Rengøringsservice leverer vi professionel erhvervsrengøring i Odense og til det øvrige Fyn. Vi samarbejder i forvejen med en stribe af dygtige virksomheder, der overlader ansvaret for grundig rengøring til os.

Vi ved derfor, at det er en tillidserklæring, når vi får overdraget nøglerne til en virksomhed. Af samme årsag sørger vi altid for, at omgivelserne bliver gjort 100% rent, så medarbejderne trives bedst muligt.

Når vi har inspiceret din virksomhed og aftalt antal ugentlige rengøringer, lægger vi en konkret rengøringsplan. Det sikrer ikke bare, at du altid får et grundigt og ensartet resultat, men at din forretning er klar til at tage imod ansatte, kunder og samarbejdspartnere.

Kom støvet til livs og skab produktive rammer

Et godt indeklima er vigtigt. Særligt fordi, dine ansatte kan opleve træthed, hovedpine og koncentrationsbesvær, hvis indeklimaet er dårligt.

Det er blandt andet støv, der er med til at bestemme indeklimaets kvalitet – eller måske rettere mangel på samme. Støv kan nemlig påvirke luftkvaliteten negativt, hvilket resulterer i de førnævnte problemer (Kilde: Arbejdstilsynet).

Et rent kontor er derfor ikke bare med til at gøre lokalerne mere indbydende, men bevirker også, at dine ansatte har de rette rammer at være produktive i.

Når du får erhvervsrengøring fra DLO Rengøringsservice, ser vi på arbejdspladsens indretning, loddenfaktor (vægbeklædning, tæpper etc.) og meget mere. Hernæst ligger vi en solid rengøringsplan, som sikrer, dine medarbejdere altid møder ind til et miljø, der er rengjort for støv og bakterier.

Miljøvenlig rengøring – naturligvis!

Vidste du, at DLO Rengøringsservice anvender miljøvenlige rengøringsmidler, når vi gør din virksomhed ren? Det gør vi blandt andet fordi vi gerne vil skåne miljøet, men også for at undgå at efterlade spor fra skrap kemi på de arbejdspladser, vi gør rent.

Betyder det så, at vores erhvervsrengøring er mindre effektiv eller dyrere? Nej. På ingen måde. Vores rengøringsmidler er effektive og vores priser er meget konkurrencedygtige.

Desuden ved vi, at netop den grønne profil er vigtig for mange af vores kunder, da de også arbejder for mere bæredygtige løsninger.

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Vil du have kvalitetsrengøring, udført til punkt og prikke samt gode priser? Så kontakt DLO Rengøringsservice og få et uforpligtende tilbud på rengøring.
Vi leverer vores service til stor tilfredshed.

Ring på +45 60 19 15 50 eller udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op.

Bliv ringet op

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.