dlo ren ejendomsservice

Vi tilbyder at udføre total ren -og vedligeholdelse af bolig- og erhvervsejendomme.

Tillid er det vigtigste begreb i forhold til ejendomsservice. I de fleste tilfælde er vi i besiddelse af et sæt ejendomsnøgler, således at rekvirenten ikke nødvendigvis behøver at være hjemme.

Vi sørger for, at De kommer trygt og hel igennem vintersæsonen, uden problemer med sne, is, og glat føre.

Vi rydder og glatførebekæmper fortove, gang- og flisearealer.

På alle virksomheder – store som små – og i almindelige bolig blokke er der en lang række praktiske opgaver. De skal løses, og hvis der ikke er en tekniskafdeling til at tage sig af disse praktiske opgave, såsom at skift lyskilder, og foretage kontrol/eftersyn af tekniske installationer, er der ingen som påtager sig opgaverne.

Resultatet er derfor i mange virksomheder, at opgaverne bliver løst tilfældigt eller slet ikke og med stærkt svingende kvalitet. For at sikre at opgaverne bliver løst hurtigt og effektivt bør de lade os løse disse opgaver.

Vi stiller med veluddannede og serviceminde medarbejder der effektivt løser disse opgaver.

 

Trapper

Trappeopgangs udseende og rengøringstilstand skaber indtrykket af en ejendoms kvalitet hos såvel lejere som gæster i ejendommen. Derfor er regelmæssig vask og pleje af trappeopgangen af afgørende betydning for beboerne.

Trappevask hører til de opgaver, som vi prioritere højt. Vi betjener alt fra enkelt stående trapper og optil store boligkomplekser med mange trapper og anvender samme høje standard hos alle vores kunder.

Vi foreslår som regel at støvsuge trapperne før den regelmæssig vask og pleje af trappeopgangen, da det giver mindre støvgener og dermed et bedre resultat til gavn for beboer og gæster, naturligvis klare vi også vinduespoleringen i trappeopgangen i forlængelse af trappevasken.